Notícies

Reciclàrids visita Pollutec a Lyon

Pollutec2018 E1544606306366

Un equip de Reciclàrids, DesCat i Vilà Vila Serveis ambientals, les empreses del Grup Vilà Vila especialitzades en el reciclatge i transport de residus, han assistit a la fira Pollutec, que ha tingut lloc del 27 al 30 de novembre a Lyon Eurexpo.

La fira, que enguany celebrava la seva 40ª edició, és un esdeveniment internacional ineludible per Reciclàrids, ja que com a professionals especialitzats en el reciclatge de RCD, és una oportunitat per descobrir les darreres innovacions del nostre sector i les tendències dels mercats en el futur.

El saló ha agrupat 2.200 expositors que oferien béns, serveis i solucions que faciliten la reutilització, el reciclatge o la recuperació.

Més de 73.000 professionals de fins a 128 països han visitat Pollutec 2018, on han pogut conèixer de primera mà els recursos més eficients per combatre el canvi climàtic, millorar el medi natural o preservar la biodiversitat.

A Reciclàrids estrenem vídeo corporatiu!

Miniatura Sport

Us presentem el nou vídeo corporatiu del Grup Vilà Vila amb la finalitat de donar a conèixer qui som, què fem i com ho fem.

Reciclàrids és una planta de reciclatge de residus de la construcció que forma part del Grup Vilà Vila i que està ubicada al centre de la comarca del Bages.

Per conèixer totes les nostres delegacions i plantes especialitzades, visita el nostre canal de Youtube!

Pag. 1 de 512345»